Wie zijn wij

Orgamebo is in 2002 begonnen als veehouderij onder leiding van Willem Bos. Sinds 2008 is de overstap gemaakt naar de export van organische bodemverbeteraars. Orgamebo hanteert een circulaire werkwijze die zorgt voor een duurzamere wereld.

Neem direct contact met ons op

Trading

Orgamebo is de spil in het circulaire proces van organische bodemverbeteraars. We brengen de reststromen rechtstreeks bij de biovergistingsinstallaties en vormen de brug tussen deze fabrieken en de afnemers van digestaat in Duitsland, Frankrijk en Polen. Onze korte lijnen zorgen voor een efficiënte werkwijze.

Logistiek

Orgamebo heeft het transport in eigen beheer. Met een tiental eigen combinaties en vaste chauffeurs en daarnaast een 15tal externe charters wordt te allen tijde de kwaliteit en kwantiteit gehandhaafd. We werken efficiënt en punctueel. Ons ervaren logistieke team zorgt ervoor dat laden en lossen altijd voorspoedig verloopt.

Vestigingen

We zijn gevestigd in het Betuwse dorpje Kapel-Avezaath, onder de rook van Tiel, en hebben een vestiging in het Duitse Sohren. Bovendien werken we met betrouwbare handelspartners in Frankrijk, België en Polen. Ons uitgebreide Europese netwerk zorgt ervoor dat we onze circulaire werkwijze kunnen handhaven.

×

Orgamebo Trading BV

×